η Vekkos Υδροθερμική προσφέρει:

 • Μελέτη και εγκατάσταση δικτύων φυσικού αερίου
 • Εγκατάσταση και συντήρηση αντλιών θερμότητας
 • Εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων φυσικού αερίου και πετρελαίου
 • Εγκατάσταση και συντήρηση λεβήτων και επίτοιχων μονάδων φυσικού αερίου
 • Εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών και σερπαντίνων τζακιών

Μελέτες

Η μελέτη θέρμανσης, αποτελεί ένα από τους βασικότερους παράγοντες για την αξιόπιστη κατασκευή οποιανδήποτε τύπου εγκατάστασης θέρμανσης είτε αυτή αφορά κτήριο κατοικίας είτε επαγγελματικό κτήριο.

Η Vekkos Υδροθερμική εκπονεί μελέτες θέρμανσης για πάσης φύσεως και μεγέθους κτήρια με πρωταρχικό μέλημα την εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια την οικονομική λειτουργία της εκάστοτε εγκατάστασης θέρμανσης. Επίσης δίνουμε πάντα ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα αξιοπιστίας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, αισθητικής, άνεσης, αυτοματισμού λειτουργίας, επιλογής υλικών υψηλής ποιότητας, επιλογής συστημάτων θέρμανσης φιλικών προς το περιβάλλον καθώς και ευκολίας στην συντήρηση.

Εκτός από την εκπόνηση της μελέτης θέρμανσης για οποιανδήποτε είδος κτηρίου, η Vekkos Υδροθερμική μπορεί να αναλάβει σε δεύτερη φάση την πλήρη κατασκευή των εγκαταστάσεων θέρμανσης με τον κλειδί στο χέρι, προσφέροντας παράλληλα το σύνολο του απαιτούμενου εξοπλισμού και υλικών, είτε πρόκειται για εξοπλισμό θέρμανσης κατοικίας είτε πρόκειται εξοπλισμό θέρμανσης επαγγελματικού χώρου καθώς και όλες τις εργασίες κατασκευής.

Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εγκατάσταση φυσικού αερίου στον χώρο σας. Συνοπτικά αναλαμβάνουμε:

 • Παράδοση έγγραφης προσφοράς Φυσικού Αερίου και υπογραφή της σύμβασης για το έργο
 • Αίτηση για σύνδεση και διαδικασία με την εταιρεία παροχής αερίου προκειμένου να τοποθετηθεί ο μετρητής αερίου
 • Κατασκευή και κατάθεση μελέτης φυσικού αερίου
 • Κατασκευή εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου
 • Ρύθμιση συσκευών φυσικού αερίου
 • Παράδοση εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία

Οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου εκτελούνται οργανωμένα από τεχνικούς και μηχανικούς (οι οποίοι κατέχουν τις απαραίτητες άδειες) με σεβασμό στο χώρο σας, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ποιότητα εργασίας. Παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών service και εξυπηρέτησης, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου.

Όλα τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου είναι άριστης ποιότητας και πληρούν όλες τις αναγκαίες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου).


Έργα μας

Πάντα δίπλα σας

Η εταιρεία Βέκκος Αντώνης δραστηριοποιείται στο χώρο των Υδραυλικών Εγκαταστάσεων παντός είδους. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό με σύγχρονα μηχανήματα και ποιοτικά υλικά. Εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση, αξιόπιστες τεχνικές λύσεις και παράδοση εργασιών σε προσυμφωνημένο χρόνο.

Βέκκος Νικ. Αντώνης