Αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή

Η υδροβολή (υψηλή πίεση νερού) αποτελεί μία από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις για την απόφραξη και καθαρισμό κάθε είδους αποχέτευσης. Χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αντλίες υψηλής πίεσης. Με κατάλληλα μπεκ (ακροφύσια), μπορούν να αποφράξουν οποιοδήποτε μέγεθος αγωγού. Επιπροσθέτως, διαθέτουν μεγάλου μήκους λάστιχα κατάλληλα για αγωγούς κάθε διαμέτρου, τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση σε αποχετεύσεις που βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση.

Καθαρισμός των αποχετευτικών αγωγών, έλεγχος με ειδική κάμερα για ευκολότερο εντοπισμό του προβλήματος

Σε περιπτώσεις δύσκολων αποφράξεων, η εταιρεία μας διαθέτει ειδικές κάμερες ανίχνευσης και εντοπισμού της βλάβης στο αποχετευτικό σύστημα. Η ειδική κάμερα τελευταίας τεχνολογίας εισέρχεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και βοηθά στον άμεσο εντοπισμό του προβλήματος. Επομένως, σε ανάλογες περιπτώσεις όπου χρησιμοποιούμε την κάμερα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να προκαλέσουμε επιπλέον ζημιές όταν δεν γνωρίζαμε ακριβώς το σημείο βλάβης ή ακόμη μπορούμε να αποφύγουμε περιττά σκαψίματα.

Άντληση υδάτων

Η εταιρία μας έχει την κατάρτιση, την εμπειρία και τα κατάλληλα μηχανήματα για να σας δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα συλλογής καθαρών ή ακάθαρτων υδάτων σε περίπτωση που πλημμυρίσετε. Πραγματοποιούμε άντληση καθαρών και ακαθάρτων υδάτων άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς φθορές στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Σε οποιοδήποτε σημείο κι αν έχετε πλημμυρίσει (φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγοί, πατώματα, γκαράζ, υπόγεια), είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε ταχύτατα, με επιμέλεια και συνέπεια, περιορίζοντας στο ελάχιστο ενδεχόμενες ζημιές.

Συντηρήσεις μονάδων βιολογικού καθαρισμού

Η εμπειρία μας στον τομέα των αποφράξεων μας ώθησε στην ενασχόληση με βιολογικές εγκαταστάσεις καθαρισμού των λυμάτων. Η εταιρεία μας με εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τον καθαρισμό των βιολογικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων.

Όλα τα μηχανήματα και τα εργαλεία που διαθέτουμε είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και και μηχανήματα υδροβολής βρίσκονται στην υπηρεσία του άριστα εκπαιδευμένου τεχνικού προσωπικού μας. Χάρη στα δυνατά πιεστικά μηχανήματα μπορούμε να ξεκολλήσουμε και τις πιο δύσκολες βρωμιές από τον πάτο της δεξαμενής και να την αποκαταστήσουμε στην αρχική της κατάσταση. Όλα παρέχονται στο μικρότερο δυνατό κόστος για να μπορούμε να είμαστε οι πλέον ανταγωνιστικοί στην αγορά του βιολογικού καθαρισμού λυμάτων.

Πάντα δίπλα σας

Η εταιρεία Βέκκος Αντώνης δραστηριοποιείται στο χώρο των Υδραυλικών Εγκαταστάσεων παντός είδους. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό με σύγχρονα μηχανήματα και ποιοτικά υλικά. Εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση, αξιόπιστες τεχνικές λύσεις και παράδοση εργασιών σε προσυμφωνημένο χρόνο.

Βέκκος Νικ. Αντώνης